Kevin Kiewiet Webdesign AmelandSlide thumbnail

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Responsive webdesign Kevin Kiewiet

MIJN WERKWIJZE

Voor een succesvol project is de strategie en uitvoering cruciaal. Ik denk op strategisch niveau met u mee en bied daarbij een online oplossing die meer rendement oplevert voor uw onderneming. Mijn expertises zijn het maken van responsive websites, websites die goed vindbaar zijn en meer bezoekers naar websites leiden doormiddel van online marketing.

RESPONSIVE WEBSITES

Een responsive website is een mobielvriendelijke website die op maat gemaakt is, deze zal uw onderneming versterken. Een responsive website past zich automatisch aan op elk apparaat zoals een desktop, smartphone, tablet of laptop. Via deze weg bent u verzekerd dat uw bezoekers op elk apparaat de boodschap van uw onderneming optimaal in beeld krijgen.

 

Inhoud responsive website pakket:

 

  • Responsive website: één website die zich op elk apparaat optimaal aanpast
  • Op maat gemaakte website overeenstemmend met uw huisstijl (WordPress)
  • Geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines
  • Google analytics voor de statistieken van uw website
  • Foto’s en text aanpasbaar in de vorm van WordPress CMS
  • Integratie van social media kanalen

VINDBAARHEID

Zoekmachine optimalisatie voor uw webiste? Dat kan! Na de analyse ontwerp ik een passende strategie om uw website te doen stijgen in de Google rankings.

Wilt u nog beter scoren online? Dan heb ik nog genoeg ideeën op het gebied van online marketing die u meer klanten en bekendheid zullen opleveren. Dit kan door middel van verschillende online campagnes via verschillende platformen die geschikt zijn voor uw bedrijf. Voor meer informatie over online campagnes, zie Online Marketing.

 

Inhoud vindbaarheid pakket:

 

  • Zoekmachine optimalisatie analyse
  • SEO strategie (zoekmachine optimalisatie)
  • Indien nodig een nieuwe opbouw van de structuur van de website

ONLINE MARKETING

Wilt u meer klanten en bekendheid genereren voor uw website? Laat mij u helpen! Ik richt me op het beter vindbaar maken van uw onderneming op de volgende elementen:

 

Facebook Marketing

Ik hoor vaak: “en we willen ook iets met Facebook!” Een bedrijfspagina maken op Facebook en af en toe iets posten. Dit levert te weinig op. Laat mij uw helpen om meer mensen fan van uw pagina te laten worden en meer mensen te bereiken. Ik maak een plan voor u en voer deze samen met u uit. Op het einde, wanneer we samen het plan in stelling hebben gebracht, ontvangt u een checklist. Aan de hand van deze checklist kunt u de gekozen strategie blijven uitvoeren. Op deze wijze kunt zelfstandig aan de slag als een facebookexpert.

 

Google Adwords

Wilt u helemaal bovenaan staan in de Google advertenties? Dan zult u gebruik moeten maken van Google Adwords. Veel mensen weten niet hoe dit werkt en betalen snel te veel voor hun campagnes.  U kunt veel behalen met Google Adwords maar dan is het belangrijk dat het strategisch gebruikt wordt. Hierbij kom ik goed van pas! Ik help u graag.

Kevinkiewietlogo

Marten Janszenstraat 4
9163 HW Nes Ameland
info@kevinkiewiet.nl
06-10888501